• Dé prijsvergelijker
  • 47.853 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

X-adventure - Autostoel Revolution 2.0 - Zwart

Kinder- en babyzitjes
€ 199.00199.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
0.06
lees meer
X-adventure - Autostoel Revolution 2.0 - Zwart
baby

De autostoel is bruikbaar vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en groeit dus met je kindje mee De autostoel beschikt over I-Size wat er voor zorgt dat je kindje tot 45 cm tegen de rijrichting in en tot 105 cm met de rijrichting mee vervoert kan worden.

De X-Adventure Revolution 2.0 is een groep 0+1 autostoel (0-18 kg) en kan dus vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar gebruikt worden. Voor groep 0 (0-13 kg) tot 45 cm plaats je de zitting tegen de rijrichting in en voor groep 1 (9-18 kg) tot 105 cm plaats je hem met de rijrichting mee.

De autostoel wordt eenvoudig en zeer veilig vast gezet met behulp van het Isofix systeem waarmee de autostoel direct aan de connectorspunten in de auto bevestigd wordt. Isofix is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor bevestiging van kinderzitjes in auto's. In veel nieuwe auto's bevindt zich tegenwoordig een isofix systeem. Het systeem bestaat uit 2 haken (bevestigingspunten) die zich bevinden tussen de rugleuning en de zitting van de achterbank.

Qua veiligheid voldoet de XAdventure Revolution 2.0 aan alle voorwaarden. De de autostoel is bruikbaar voor achterwaarts vervoer en voldoet daarmee aan het nieuwste veiligheidsadvies om een kind zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren.

Daarnaast heeft het stoeltje een 5-punts veiligheidsgordel met comfortabele gordelbeschermer en grote zijkussens die optimale bescherming bieden bij zijwaartse botsingen.
Wanneer je kindje minder dan 6 kg weegt kunt u het meegeleverde T-pad kussen gebruiken om zo de heupen te beschermen. De t-pad plaatst u in de stoelverkleiner.
Voor optimaal comfort is de autostoel in verschillende zit- en ligposities te verstellen, waaronder een comfortabele slaapstand. De verstelbare hoofdsteun biedt extra ondersteuning aan het hoofdje, en de stoelverkleiner zorgt ervoor dat de autostoel met je kindje meegroeit.


Eigenschappen:
- Groep 0+1 autostoel (0-18 kg, 0 tot ongeveer 4 jaar)
- Geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar
- Voldoet aan de I-Size veiligheidsnorm
- Zitting kan draaien voor eenvoudig in- en uitstappen
- Verschillende zit- en ligposities
- In de groep 0 fase plaats je de autostoel tegen de rijrichting in
In de groep 1 fase plaats je de autostoel met de rijrichting mee
- Montage met Isofix systeem
- Optimale zijwaartse bescherming
5-punts veiligheidsgordel
- Verstelbare hoofdsteun
- Comfortabele gordelkussens
- Inclusief comfortabel verkleinkussen en t-pad, te gebruiken vanaf de geboorte
- Goedgekeurd volgens de ECE-R129 norm
- Bekleding afneembaar en wasbaar op 30°C

in winkelwagen
populair products / recent viewed box